Gratis verzending boven € 250,-

Bestellingen boven de € 250,- (excl. btw) worden gratis verzonden binnen Nederland en België m.u.v. de Waddeneilanden.
Verzendkosten van bestellingen onder de € 250,- worden bepaald op basis van het gewicht. De hoogte hiervan kan in de winkelwagen worden berekend of bij het afrekenenLevertijden

De levertijd van onze  producten bedraagt 2 werkdagen tenzij anders aangegeven in de productomschrijving. Mocht het bestelde product niet voorradig zijn dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Toonbanken (met uitzondering van toonbank Salon) hebben een levertijd van maximaal 3 weken tenzij anders afgesprokenBetaling

In onze webshop kunt u met de volgende betaalmethoden betalen: Ideal, Bankcontact/Mister cash,paypal,credit card, KBC/CBC en overschrijving per bank (levering na ontvangst van de betaling)

betaalmethode


Bestelling.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u direct een bevestigingsemail. Hierin vindt u een overzicht met het factuur- / afleveradres, betaal- en verzendmethode en de bestelde artikelen. Wanneer u geen email heeft ontvangen, controleer dan of de bevestigingsmail niet in de map met ongewenste email of spam terecht is gekomen of neem contact met ons op. Daarnaast ontvangt u een email met wijzigingen in de status van uw bestelling en ontvangt u een digitale factuur. Wanneer u zich heeft geregistreerd kunt u de bestelling terugvinden in uw Account onder "Mijn bestellingen". Hierin vindt u tevens een overzicht van al uw eerder geplaatste bestellingen.


Buitenlandse klanten - intracommunautaire levering (zonder BTW)

Buitenlandse klanten kunnen bij ons zonder BTW afrekenen. Hiervoor is een geldig BTW-nummer nodig welke bij het afrekenen kan worden ingevuld. Hiermee komt de BTW automatisch te vervallen. Let op dat u het BTW-nummer in het juiste formaat invult. (Voor Belgische klanten betekent dit dat het BTW-nummer begint met BE0.)Kortingscodes.

Kortingscodes in de webshop zijn geldig zoals aangegeven in offertes of banners. Er kan 1 kortingscode per bestelling worden gebruikt. Kortingscodes kunnen worden toegepast bij het afrekenen in het daarvoor bestemde invoervak.